Hovedløp og O-landsleir: «Et arrangement som passer både erfarne og ferske o-løpere!»

Postet av Norges Orienteringsforbund den 18. Jun 2024

Flott kystterreng, lek og moro venter på Hvaler i august.


Sommeren er nå i full anmarsj i Østfold, og Fredrikstad SK gleder seg til å vise fram den deilige skjærgården og flotte kystterrenget på Hvaler for unge orienteringsløpere, trenere og familier under Hovedløpet og O-landsleiren om bare noen måneder. 

 

Nettsiden er full av informasjon om arrangementet og påmelding, innlosjeringen og omgivelsene. 
 
 Dette er et arrangement som passer både erfarne og helt ferske o-løpere, og da er det mye nyttig informasjon å finne på hjemmesiden:

 

https://www.hloll2024.com/


Merk påmeldingsfristen – som er 20. juni!

 

O-landsleiren gir en helt unik mulighet – også for utøvere som ikke har vært med så lenge – til å bli bedre kjent både med sporten, sin egen krets og hele landets orienteringsmiljø. Ungdommene får være med på lek og moro, samtidig som de blir godt ivaretatt av trygge voksne.

 

Årets destinasjon gjør at Hovedløpet og O-landsleiren egner seg godt til å kombinere med en familieferie for store og små: Her kan du velge og vrake i flotte strender og fine turstier eller yrende by- og restaurantliv i Fredrikstad. Gamlebyen – som er en attraksjon i seg selv – kan blant annet by på Nordens største modelljernbaneanlegg, og like utenfor ligger Kongsten friluftsbad med barnebasseng, sklie og stupetårn. Bare for å nevne noe av alt du kan glede deg til!                            

 

I SoMe-kanaler på Facebook og Instagram vil det i ukene som kommer bli informert om smått og stort, så følg oss gjerne Hovedløpet og O-landsleiren! 
 
 Og om det skulle dukke opp spørsmål er arrangøren alltid behjelpelig med å svare!

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.